top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverB Account

Boekhoudkantoor Brigitte Hetzheim wordt B-Account

Succesvolle overname door B AccountNieuwe generatie


“Boekhoudkantoor Hetzheim hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons kantoor.”

Na zich jarenlang met hart en ziel in te zetten voor haar klanten en haar kantoor, werd het voor zaakvoerster Brigitte Hetzheim tijd om de fakkel door te geven aan de jongere generatie. In haar zoektocht naar een goede overnamepartner stond de persoonlijke dienstverlening die u als klant gewend bent centraal. De overnamepartner moest ervaren en professioneel zijn met oog voor de noden van de klanten. Een zaakvoerder die dezelfde dienstverlening biedt die u gewoon bent.


B Account


Sinds 1 juni 2019 werd het kantoor overgelaten aan Bert Peeters en is de naam van het kantoor veranderd in B Account. Bert Peeters is IAB account en heeft meer dan 25 jaar ervaring in accountancy van grote en kleine bedrijven, vastgoeddossiers, starters en éénmanszaken. Hij is sinds 2017 nauw betrokken bij het kantoor en heeft zich ingewerkt in onze dossiers. Vanaf nu vervult hij de functie van zaakvoerder en zal hij alle werkzaamheden overnemen. De rest van het team blijft aan boord en zij zullen zich vanuit ons kantoor in Diepenbeek met dezelfde overgave blijven inzetten om uw dossier accuraat op te volgen. Wij vertrouwen erop dat deze bedrijfsovername enkel positieve veranderingen voor u zal brengen en dat u ook met ons een jarenlange samenwerking zal aangaan.

157 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page