top of page

ONZE DIENSTEN

Logo bol.jpg
BOEKHOUDING

De basis van onze dienstverlening is het verzorgen van jouw boekhouding. Alle documenten worden door ons digitaal verwerkt en wij begeleiden en adviseren jou bij de organisatie van jouw administratie.

Logo bol.jpg
FISCALITEIT

Fiscaliteit is meer dan het indienen van de personen- of vennootschapsbelasting. In overleg met jou gaan wij je onderneming fiscaal optimaliseren en zorgen wij voor alle afsluitwerkzaamheden. 

Logo bol.jpg
CONSULTANT

Ook in de volgende fase staan wij voor je klaar. Om de evolutie van je onderneming te ondersteunen bezorgen wij je regelmatig periodieke en jaarlijkse rapporten. We adviseren je om bepaalde stappen te zetten en zijn consultant voor ondernemers met vastgoedprojecten.

Logo bol.jpg
STARTERS

De stap gezet naar het ondernemerschap? Proficiat! B Account begeleidt je stap voor stap. Wij zorgen voor de formaliteiten, helpen je mee beslissen over de juridische vorm, begeleiden jou bij het financieel plan en adviseren je bij je eerste investeringen en met de start van je boekhouding. Zo kan jij je focussen op het bouwen aan je droom.

Logo bol.jpg
DIGITALISERING

De wereld gaat steeds meer online, ook bij B Account. Wij verwerken jouw boekhouding volledig digitaal en verzamelen je documenten via een handig klantenportaal. We willen enerzijds de papierberg verkleinen maar kunnen ons op deze manier ook concentreren op onze core business: een adviserende partner zijn voor ondernemers. 

Wij zijn er voor jou.
bottom of page