top of page
jong-marshes-79mNMAvSORg-unsplash.jpg

OVER ONS

B Account
 

Zaakvoerder Bert Peeters is erkend IAB accountant-fiscalist met meer dan 25 jaar ervaring in boekhouding van grote en kleine bedrijven, accountancy en consultancy bij vastgoedprojecten. Ons kantoor is gevestigd in Diepenbeek en telt 6 medewerkers.

 

Wij houden van een persoonlijke touch. We kennen elk van onze klanten en hun dossier. Van bij de start krijg je een vaste dossierbeheerder toegewezen zodat je steeds terecht kan bij jouw financieel vertrouwenspersoon. We vinden het belangrijk om bereikbaar te zijn wanneer je ons nodig hebt en daarom ben je elke dag welkom na afspraak. 

Jouw bedrijf betekent voor ons meer dan de cijfers: wij werken niet alleen voor jouw onderneming maar vooral samen met jou.
 

Teamvergadering achter glas
Vrolijke zakelijke bijeenkomst
Ons team

 

We zijn een groeiend kantoor. Het is fijn werken bij B Account: medewerkers hebben vrijheid en afwisseling in hun job en we houden rekening met de balans tussen werk en privé. Met thuiswerken, vrij op te nemen vakantiedagen en de keuze voor voltijds of deeltijds werk willen we dat onze medewerkers zich goed voelen.

Ervaren boekhouders
met een persoonlijke touch.
bottom of page